• darkblurbg

Leadgeneratie

Wie zijn jouw potentiële klanten? Als je dat weet, kun je effectief van geïnteresseerden, kopers maken. Marketing2Grow creëert groei voor jouw bedrijf, door de juiste doelgroep op de juiste manier en het juiste moment aan te spreken. Met overtuigende wervingsacties natuurlijk.

Meer prospects

Leadgeneratie is feitelijk niets anders dan zorgen dat Sales voldoende prospects heeft om te overtuigen. Als dat nog niet het geval is, boren wij nieuwe markten aan of spreken bestaande klanten aan op een nieuwe manier, of met nieuwe middelen. Is je bedrijf op een event bijvoorbeeld goed zichtbaar? En staan de beste mensen, met een overtuigend verhaal in jouw stand?

Buyer Personas & Journey

Je kunt pas echt gericht een campagne versturen, als je de doelgroep goed in kaart hebt en weet welke contactmomenten er zijn, voordat een product of dienst wordt aangeschaft. Dat doen we door het opstellen van buyer personas: een profielschets van jouw doelgroep(en), zodat je die gericht kunt aanspreken en van informatie kan voorzien.

Marketing2Grow analyseert zijn informatiebehoefte en contactmomenten en brengt zo de buyer journey in kaart. Daarmee krijg je essentiële informatie in handen over hoe je hem over de streep kunt krijgen en zorgen we voor een efficiënte sales funnel.

 

 

Simone heeft ervoor gezorgd dat de incoming leads, met behulp van gerichte contentcampagnes significant zijn gestegen. En doordat zij de touwtjes strak in handen had, volgde Sales de leads goed op. Marieke van Vliet, Senior Accountmanager bij Bureau van Dijk - Moody’s

Toegevoegde waarde

Het draait allemaal om zichtbaarheid: brand awareness in marketingtaal. Daarom helpt Marketing2Grow je jouw propositie te verhelderen. Want pas als je zelf weet wat jouw toegevoegde waarde is, kun je die overbrengen op je klanten en prospects. Kunnen jouw medewerkers daar hulp bij gebruiken? Dan regelen we een presentatietraining.


Wil jij meer leads? Als je ons nu even belt of mailt, vertellen we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Meer leads ontvangen