• darkblurbg

Marketingplan en -strategie

Als je weet waar de groeimogelijkheden liggen, kunnen we samen de koers daarnaartoe gaan bepalen. We bepalen samen welke marketingacties we op welk moment gaan uitvoeren om een optimale groei te bereiken. Ook kijken we wat daarvoor nodig is binnen je bedrijf.

Concreet plan

Marketing2Grow maakt een helder marketingplan. Hierin staat hoe jouw bedrijf kan inspelen op de behoeften van de klant. Verder beschrijft het plan de doelen, en de concrete acties van jouw onderneming om die te bereiken, voor de korte én de lange termijn. Onderdeel van het marketingplan is een jaarkalender; daarop staan de momenten die voor jouw bedrijf het best geschikt zijn om je doelgroep te benaderen met gerichte marketingacties.

Doelen bereiken

Met het marketingplan van Marketing2Grow heb je een concrete marketingstrategie in handen. Daarmee ben je in staat je doelen te bereiken met de beste inzet van je organisatie en middelen. En door de organisatie te betrekken tijdens de analysefase én bij het bepalen van de te nemen acties, zal iedereen mee willen werken om die doelen te realiseren.

 

Simone heeft ons bij PostNL goed geholpen om de afzonderlijke projecten waar we mee bezig waren te vertalen naar een strategische positionering. Daardoor hebben we nu een heldere visie op waar we met ons bedrijf naar toe willen. Kim Bagmeijer, Manager CPM VodafoneZiggo (voorheen Marktmanager PostNL)


Wil jij ook koers zetten naar groei? Maak dan nu een afspraak.

Neem nu contact op